Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet nejde

Od: macek71® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chtěl bych poprosit o radu.Při zapnutí tabletu ( prestigio) se objeví úvodní obrazovka a neustále načítá,až do úplného vybití.Prostě se nedostanu dále. Zkoušel jsem i reset,ale stále nic.V PC s win si najedu do nouzáku a opravím,nebo přeinstaluji systém,ale u androidu jsem docela vedle.Prosím nějakou radu,jestli se s tím někdo setkal.jedná se o nějakou softwarovou chybu. Předem děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

vyzkoušel jsem i tenhle návod a taky nic :na tablete su 3 tlacitka power , vol + a vol - podrz pover a tablet ti da moznost vypnut tablet . tak ho vypnes . potom drz vol - a power . asi 10 sekund . potom zatlac zatlac vol - .nabehne ti android system recowery tam zvol ,wipe data / factory reset potom zatlac vol + a vyber moznost YES -- delete all user data

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]