Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakuje okno

Od: delta® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Když najedu myší na text, který je zelený a 2xpodtržený, tak mi vyskočí okno a já nevím, jak se ho zbavit. Poraďte, prosím, jak se toho zbavit... Díky.

Nainstalovala jsem si Adblock Plus, čistím SUPERANTISPYWAREM, Malwarebytes Anti-Malware a pořád to vyskakuje.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nerad bych poradil špatně, ale asi jde o to, že na internetu čtete článek např. o vaření a některá slova jsou takto podtržená. Když na ně najedete kurzorem, tak v té bublině je reklama např. na vrtačku. Je to nešvar, který trpím, ale neřeším a kurzor tam neumísťuji. To je má obrana. Sám jsem zvědav, jestli někdo něco poradí, ale já to jen přehlížím. Jinak, pokud ta bublina nejde zavřít, tak zkuste tu stránku znovu načíst nebo smazat cookies a mezipaměť v prohlížeči. Zdravím!

doplněno 28.11.13 23:33:

delta - to okno vyskočí samo (pod kurzorem) nebo na to slovo klepnete?

hodnocení

Vyskočí samo, stačí, když se toho podtrženého slova dotknu kurzorem. i.nahraj.to/...

praivo*
hodnocení

0x
To je jen taková blbá forma reklamy, s tím nic neuděláš. Jak už napsal Ben, prostě se těmto slovům kurzorem vyhýbej.
hodnocení

U těch slov mi vyskočí vždy toto okno: i.nahraj.to/... Leze mi to na nervy. Opravdu s tím nejde nic dělat?

praivo*

Na těchto stránkách to tedy normální není. Zkus AdwCleaner (nezapomeň spustit s administrátorskými právy).

hodnocení

Už jsem ho spustila, ale dala jsem jen SCAN, pak jsem klikla na FIREFOX a dala CLEAN. Vyžádalo si to restart.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]