Nejste přihlášen/a.
Čau lidičky, potřeboval bych poradit nějakou grafickou kartu.. ona mi doteď stačila ta "na"procesoru intel hd4000 (jen hd filmy, solid edge), ale teď bych si rád pořídil něco trochu i na hry.
Chtěl bych si na ní zahrát třeba tyto hry, jinak na hry moc nejsem ale tyto mě zaujali.
- mafia 2, GTA IV, nejnovější Tomb Raider
Jinak cenu ohraničenou nemám, mám dost peněz, to je neznamená že musí stát 5000, čím levnější tím lepší.
moje ostatní konfigurace: - to si myslím že by mohlo být v pohodě, ale pokud ne, tak mi to prosím naznačte
Děkuji
Od AMD - HD7790, AMD R7 260X
Od NVidia - GTX650Ti Boost
Jak je již psáno, vzhledem k procesoru nemá cenu jít výše. Už i uvedená R9 270 se mi zdá zbytečná.
děkuji moc, asi jí objednám zde:
jenom jsem nikde nenašel info o tom externím napájení, kolik má pinů
aha, a byl byste tak laskav a napsal mi jaký tuhlectu grafárnu zvládne? aby nebyl nějak přemrštěný, ale byl kompatibilní s dosavadními komponenty
hm, asi na to kašlu, to by mě vyšlo moc draho, dávat kvůli pár hrám přes 6 tisíc, to je moc :D, na to že jsem chtěl jen kartu do pár tisíc
Tak vemte buďto 7850 (po případě r9 260)nebo 7870 a k tomu zdroj seasonic 500w. A měl byste se vejít do 5K.
no mam tady 2x molex (viz odkaz na zdroj) a oba jsou volný, takže by to jít mělo asi... jenom u toho odkazu na czc jsem četl nějaké podivné recenze :s
co tento? mělo by jít o stejné kabely, jen od alzy a tam jsou recenze pozitivní )
tak jsem jí nakonec koupil, tu r9 270, snad mi to ten zdroj utáhne. Když ne tak koupím lepší zdroj no. Taky doufám že to půjde zapojit a že to utáhne všechny hry co chci
tak mi dneska přišla a ta redukce u ní skutečně je, ale je jiná než jsem objednal (pro jistotu). Je vyvedená jen z jednoho molexu...
Ano taky nechápu tu redukci co má 2x molex na 1x 6pin je to nesmyslné. Jinak PC běhá v pohodě? Jdou hrát všechny hry na plné detaily? Taky si chci pořídit r9 270, protože co mám teď, tak mám problém jet na vysoký detaily u některých her
PC běhá vpohodičce, zkoušel jsem zatím jen TombRaider, protože zbytek musím nejprve koupit , ale běhá to parádně ve fullhd na ultimátní detaily. Vypadá to že ten zdroj to zvládat bude, hrál jsem teď nonstop od 18:00 a ani jednou to nespadlo
.
Doporučuji GTX 560 Ti. Asi nejlepší poměr výkon/cena, má širokou sběrnici, je tichá, jen už se dost špatně shání. Její nástupci nic moc. Nebrat GTX 650 Ti, má jen 128b sběrnici. Nejlepší je mrknout na videocardbenchmark.net/...
Tam je hned vidět která karta je vzhledem k výkonu předražená a která se naopak vyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.