Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde propojit počítač s mobilem

Od: patrikus® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, poradí mi někdo proč nejde propojit mobil Sony Xperia M s počítačem Compaq přes Bluetooth? V mobilu mám bluetooth zaplé, jsem viditelná, v počítači mi to nic nenanchází , zkoušela jsem dohledat zda má i počítač zaplé bluetooth ale nikde to nejde dohledat, ověřit..děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Predne:

1.musi mit ten pocitac bluetooth,

2. pak musi byt BT v PC zapnuty

3. a pak musite zarizeni sparovat

hodnocení

Děkuji, to vím, ale když dám do hledáčku počítače bluetooth, vyjede mi pouze v nastavení možnost "přidat zařízení bluetooth" pak se objeví vyhledávací hláška a nakonec se zobrazí že nebylo nic nalezeno..

k2

Takze jste si 100% jisty, ze v PC BT mate a mate i nainstalovane ovladace k nemu?

Jinak v ovladacich panelech mate neco jako "zarizeni bluetooth"? Tam jsou na tech kartach vypsane i moznosti nastaveni.

kangaroo*
hodnocení

0x

Kabel je kabel a navíc každé zařízení má jiný OS. Použijte USB kabel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]