Nejste přihlášen/a.
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
V přehrávači? V tom že vypaluješ jen část filmu? Z tolika informací opravdu nejve vyjít... Nevim třeba jak to vypaluješ, nevim co to udělá když to přestane hrát, ani nevim zda původní film hraje OK, takže se trochu snaž ![;) ;)]()
petr®
Vypaluji na notebooku přes Nero, původní film je OK, film pustím od začátku, normálně běží a na 8:22min se film zastaví a stojí, obraz prostě stojí a nelze ho již přehrávat, ani přetáčet dopředu.
No a mechanika co? Snaží se to načíst nebo co dělá? Co když dvd zkusíš zkopírovat na disk? Pujde to vůbec celé zkopírovat? Sekne se to taky při spuštění z disku?
petr®
No s tou mechanikou , nevím jak to popsat, část filmu odehraje, takže to asi načítá a jak to vypálit z plochy nevím, když jsem to z plochu přetahoval na jednotku CD-ROM, tak to nešlo.
A ty filmy na které jsi se díval byly na CD nebo na DVD?
PS: pokud něco (cokoliv) přetáhneš na ikonu CD-ROM, tak je na 100% jisté, že se ti to nevypálí. To ROM v názvu totiž znamená, že je to mechanika pouze pro čtení a nikoliv pro zápis.
PS: pokud něco (cokoliv) přetáhneš na ikonu CD-ROM, tak je na 100% jisté, že se ti to nevypálí. To ROM v názvu totiž znamená, že je to mechanika pouze pro čtení a nikoliv pro zápis.
petr®
Ty filmy byly myslím na DVD, na ikoně je napsáno CD-ROM, ale ještě na tom kotoučku ikony je DVD-ROM. Já vím, píši zmateně, nejsem zrovna odborník.
Jde mi o tohle- pokud se mechanika stále snaží číst tak je možné že je ta mechanika už horší a proto se to sekne- program si neporadí se zastavením a kousne se taky. Nebylo by špatné zkusit i jiný program na přehrávání dvd...zbytek řiká Spider
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]