Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poslouchám koncertoy z nootbuku přes sluchátka s kabelem chtěl bych si koupit bezdrátová jaké jsou vhodná? Ne zbytečně drahá. Děkuji.
Dobrý den, pokud posloucháte hudbu, tak asi máte rád kvalitní poslech. Doporučuji uvažovat o sluchátkách v třídě Hi-Fi a tzv. audiofilská sluchátka (uzavřená a s kabelem). Bezdrátová jsou těžká na hlavu (jsou v nich baterie) a může docházet i k výpadkům příjmu, což je nepříjemné.
Já bych zůstal u kabelu a případně volil ještě dostatečný prodlužovací kabel. Zdravím!
doplněno 27.11.13 12:39:koudy - já poslouchám také občas hudbu z NTB, ale mám k tomu ještě externí kvalitní zvukovku a poslouchám hudbu ve formátu FLAC. Tak to nemusí být vždy jen o MP3.
Kdo poslouchá muziku např.z notebooku,tak v žádném případě to neznamená že má rád kvalitní muziku,když tato je většinou zkomprimovaná a z velké části očesaná o vysoké a nízké kmitočty
Pro tento případ bezdrátové postačí,jestli jde tazateli jen o pohodlí.Doporučuji ovšem s Radiovým signálem,které mají mnohonásobně větší dosah i přes zdi než sluchátka s infračerveným přenosem,které musí být v dosahu viditelnosti od vysílače
Proto jsem psal - většinou Je pravda,že já si muziku na noťasu taky často poslechnu. Nějakou dobu už mám bezdráty od Sennheiser (RS 180) ,používám je jak na klasické CD tak i na noťas.Zvuk mají výborný,v některých pasážích kvalita zvuku předčí i standartní HI-FI sluchátka a jsem s nimi nadmíru spokojený a té investice nelituju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.