Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet Explorer 11 - nechci záložky

Od: jaja2 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, nyní se mi nabídla aktualizace na IE 11. Po updatu jsem zjistila, že v prohlížeči mám nahoře záložky. U IE10 jsem je měla vypnuté, pač je nerada používám. U 11 to už nešlo ve stejném nastavení vypnout. Je na to nějaké řešení? Hned jsem se vrátila k IE10. Mám Windows 7. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Podle mne jste udělala chybu, IE11 je bezva. Stačilo klik na stánce pravým myšítkem a tam si nastavte co potřebujete,Nebojte se v tom porýpat nemáte co zkazit.Zdravím.

jaja2

máte prosím jak je vypnout?

sice si nastavím, aby se odkazy otevíraly v novém okně a ne na záložce, ale pořád mě mě otravuje krátký adresní řádek a vedle oblédnéčky na záložky, byt prázdné...

jaja2

máte prosím jak je vypnout?

sice si nastavím, aby se odkazy otevíraly v novém okně a ne na záložce, ale pořád mě mě otravuje krátký adresní řádek a vedle oblédnéčky na záložky, byt prázdné...

jaja2
hodnocení

0x

Dobrý den,

nikdo na to ještě nepřišel? Děkuji

Zdravím. Nahoře pravý klik a veberete si co chcete, aby se zobrazovalo:řádek nabídek, panel oblíbené položky, panel příkazů, stavový řádek ...

hodnocení

0x

Nejspíše to normálním způsobem nepůjde.

Toto je návod pro W7 ze stránek Microsoftu:

- Klikněte na tlačítko Nástroje a potom na příkaz Možnosti Internetu.

- Na kartě Obecné ve skupinovém rámečku Záložky klikněte na tlačítko Nastavení.

- Zrušte zaškrtnutí políčka Povolit prohlížení na záložkách.

- Klikněte dvakrát na tlačítko OK.

- Ukončete aplikaci Internet Explorer a potom ji znovu spusťte.

Ovšem položka Povolit prohlížení na záložkách tam v IE11 není.

Jedině můžete (aby vás neotravoval krátký adresní řádek) dát pravý klik na volné místo vedle záložky a zapnout volbu Zobrazit záložky na samostatném řádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]