Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí klávesnice

Od: puci3* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,nemáte někdo zkušenost jaká je funkční aplikace pro externí klávesnici do tabletu s Anroidem? Odmítá mě psát diakritiku,háčky čárky.Nainstaloval jsem a vyzkoušel snad patnáct aplikací z Google play,ovšem žádná nešla.Děkuji Jarda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Mně šla klávesnice i bez aplikací. Umí tvoje zařízení USB OTG?

puci3*
hodnocení

Nevím,zda umí USB OTG.Je To pouzdro s klávesnicí s českými znaky kompatibilní s Anroid zařízeními.Ještě je na krabici napsáno,že je kompatibilní s aplikací External Keyboard Helper pro tablety.Jarda

praivo*

A ještě by neškodilo napsat, jaký je to tablet.

puci3*
hodnocení

Tablet je to GoClever A103 10,1".

jdukolem

MÁŠ nastavenou tu klávesnici jakoo výchozí? Zkouším s ni psát z tabletu,ale zabírá polovinu displeje takže není vidět psaný text. 47&72$ě2@™

puci3*
hodnocení

Klávesnice v systému Android dotyková píše bez problému.I jiná kterou nainstaluji z Google play.Ale když zapnu přes USB externí klávesnici co je v pouzdře na tablet,tak se přepne sama jako výchozí a nelze psát malá písmena,háčky,čárky.Místo nich to píše všelijaké znaky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]