Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit Interpol virus

Od: mar* odpovědí: 6 změna:

dobrý den jak mam odstranit interpol virus nic nejde

děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyber si podle verze tvého operačního systému příslušný návod na internetu a podle něho postupuj.

A první nejdůležitější věc: odpojit se od internetové sítě.

papousek11*

Dobrý den na jiném pc si dejte na flashku tento program stahuj.centrum.cz/...

Poté až to budete mít na fleshce tak přejděte k nakaženému pc ještě před zapnutím nakaženého pc odpojte internet. po odpojení internetu zapněte nakažený pc až najede připojte flash disk s programem který stáhnete víše. Poté stiskněte CTRL+ALT+DEL a dostanete se do správce úloh. Ve správci úloh klikněte na soubor poté nová úloha(spustit) najedte na diskovou jednotku s flash diskem a spustte program s flash disku. Až bude vše hotovo vymažte nakažené věci. Poté restartujte pc a projedte antivirákem co máte v pc. Poté můžete připojit internet.

zajixxx*

Ten roug. moc nefunguje, nedařilo se mi kdysi dostat ani do správce..., jinak reinstal je reinstal :)

papousek11*

Já s ním mám velmi dobré zkušenosti :) jako koníček chodím odvirovávat pc a dělat různé věci za minimální peníz než v servisu

kdepak reinstal - letos jsem zachraňoval notebook se studenskou prací na C. Postupujte podle papousek 11 - pokud se vám trojklikem nezobrazi správce úloh, tak start s stav nouze - pak správce úloh se otevře - nová úloha - napsat a potvrdit explorer a otevře se průzkumník - otevřít uvedený čistič - pak antivir. Já měl problém s USB ve Win, tak jsem čistící program přenesl na C: pomocí Live Linux z mechaniky.

mar*
hodnocení

Jo díky za radu ale mne nejde dát ten start tym interpol virusem tak se tě chci ešte zeptat jak eště na to mam Win 7 a mam na notebooku 2 učty 1 ten nakaženej a druhej ne poradísš mne prosím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]