Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak lze vybrat peníze z Paypalu?

Od: dustycz* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, začnu s tím, že jsem pořádně nevědel jak tuto otázku nazvat a kam ji zařadit :D, ale doufám, že to tolik nevadí. Prostě jde mi o jedno, žačnu tím, že je mi 14 let a vydělávám si peníze přes internet, respektive přes adf.ly. Ty peníze jsem si nechal poslat na můj ilegální účet Paypal. K Vánocům pořádně nic nechci, tak mě napadlo si přát prostě účet, s kterým bych mohl online obchodovat (samozřejmě napsaný na otce). Takže prosím o nějaké řešení, má mi založit něják účet na Paypal, nebo účet nějkáké jiné banky a akorát bych si peníze z Paypal přeposlal? Mně spíše pripadá to řešení, že by mi zalozil PayPal účet, protože bych obchodoval na zahraničních stránkách. Prosím o nějaké řešení, prosím o odpovědi :) nebojte se zeptat o upřesnění mé otázky, děkuji :)

(omluvám se za tuto slohovou práci :D)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

stačí založit si účet a Paypalem ověřit jeho správnost (že je váš). Bude vyžadovat, aby účet byl vedený na stejné jméno jako je účet na paypalu.

Pokud vyděláváš měl by si mít ŽL a zisk danit. Tvůj táta by to měl ovšem vědět. Něco jiného je jednorázová platba a něco jiného soustavná činnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]