Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošťák nefunguje - hned to bude

Od: duha* odpovědí: 4 změna:
Na email mam postaka uz dva dny se na email nedostanu po kliknuti na ikonu obalky vyskoci Hned to bude a nic jen to blika vlevo dole se objevuje cekani na http a hotovo a porad dokola kdyz vlezu na email normalne pres stranky seznamu tak to funguje zkusil jsem postaka odinstalovat a znovu nainstalovat a nic kde je chyba

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Instalujete aktuální verzi? Není blokovaný firewallem?

virus*
hodnocení

0x

Dobrý den,mám to jako Vy a nevím si s tím také rady.Přesně jak opisujete-po přihlášení žádn problém,přes pošťáka blikání.Mám poslední verzi,prošel jsem fireval,antivirem to také není..zajímavé je to,že na atlasu není žádný problém. Také bych uvítal nějakou radu..mně už nápady došly.

Děkuji předem.

doplněno 27.11.13 21:09:

Oprava "žádný" a jen pro doplnění..je to pošta na Seznamu.cz

Zrovna včera jsem vracel pc známemu, které jsem pročišťoval a byl tam i pošťák- nevím jaká verze, ale bez problémů běhala. Takže určitě projít nastavení, včetně hesla a uživ. jména. Jinak bavíme se o tom seznamáckém pošťáku?

stepi*
hodnocení

0x

v tomto případě doporučuji se obráti na poskytovale služby - tedy seznam.cz
na www.seznam. je odkaz na technickou podporu, jistě Vám poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]