Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sea monkey

Od: charlando® odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz, vzhledem k tomu co provedli tvůrci s Operou budu patrně nucen přejít na jiný e-mailový klient. Uvažuji o Sea Monkey (připadá mi podobný). Má někdo zkušenost s tímto klientem? Případně nějaká jiná varianta?

Díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Sea Monkey není jen mailový klient, je to bývalá Mozilla Suite, tzn. sada prohlížeč+mail+editorWWW+chat(nebo co). Já ho používám a ... ten mailový klient je prostě mailový klient. Nechci po něm žádné extrémy, jen POP3 a SMTP a funguje normálně. V práci používám to samé nastavené na IMAP na Seznam a tam je to takové zvláštní, některé maily se ukážou, až když nějaké jiné smažu (jak postupně odmazávám, sem tam se objevují další maily, které už měly být vidět před tím). Ale nedokážu posoudit, jestli je to záležitost Mozilly, nebo Seznamu. Projevuje se mi to jen v účtu pro mailové konference, kde jsou desítky (až kolem 100) mailů denně. V normálním účtu, kam dojde tak 0-5 mailů denně, to nepozoruji.

Samotný mozillí mailový lient je Thunderbird, jak už bylo řečeno.

hodnocení

Díky, takovou nějakou mám i představu,sice mi asi budou chybět "gesta" z Opery ale poslední trochu funkční verze(12.16) začíná už nějak moc zlobit.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, používám pod OS Linux již léta program Thunderbird. Pokud si ho dobře nastavíte, tak funguje zcela spolehlivě a bez údržby. Snad je i v provedení pro OS Windows. Zdravím!

hodnocení

Díky za radu,ale já mám W 8,1 a o Linuxu neuvažuji. Thunderbird znám, ale spíše pomýšlím po něčem stejně komplexním( jako Opera) tj. prohlížeč+ e-mailový klient.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]