Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lištička překladač

Od: elisa24® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevíte proč mi nefunguje lištička - překlad anglických slov, když na ně najedu kurzorem? Dřív mi to šlo. V nastavení mám zaškrtnuté, že je slovník aktivní. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ares
hodnocení

3x

Mnohem lepší do firefoxu je quick translator addons.mozilla.org/... a narozdíl od lištičky funguje.

nc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

proč Vám nefunguje "lištička" netuším, možná zkusit zatahat za ocásek by mohlo pomoci :)

každopádně nainstalujte si Google Chrome a ten má v sobě překladač, který Vám nabíne na každé stránce která není Česky její kompletní překlad..

nc

adas*
hodnocení

0x

Mám stejný problém. Opakovaně. Chvíli po nainstalování to funguje a pak přestanek. Překlad celé stránky v Googlu není řešením, když chci přeloži pár slov, kterým nerozumím. Čím to může být? Je chyba na mém přijímači?

horten25
hodnocení

0x

Mám ten samý problém, ale s němčinou. Léta to fungovalo a teď nic. Tomu říkám technika, furt se v tom musí někdo šťourat a pak věc která fungovala přestane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]