Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat Wifi

Od: dracek* odpovědí: 13 změna:

Dobry den prosim moch by mi nekdo poradit kde se hleda nebo kde je psany ( admin heslo? ) u Wireless-N150

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Mělo by to být uvedeno přímo v návodu. Obvykle bývá přednastaveno ve stylu 1234, nebo 0000 atp.

dracek*
hodnocení

chce to pome prad nejake admi heslo :( v tom navodu neni nic cesky ale budu muset prekladat asi jinak nevim jak na to dal :((

hodnocení

0x
Tak já bych zkusil uživatelský jméno i heslo admin.
dracek*
hodnocení

ano to je presne to co to pome chce ale kde to najdu :((

ohneta*

tak jinak

uživatelské jméno: admin

heslo: admin

x®

Snad

uživatelské jméno: admin

heslo: password

Vše malými písmeny

dracek*
hodnocení

dekuji vam vsem ale stejne jsem stoho jelen :(( zadne admini jsem tu nenasla :(( ale jste moc hodni :) dekuji :)

Nejčastější hesla tu vypsaná jsou (admin, password, passwords, 1234, 12345, nebo taky úplně prázdné...), ale já se optám dál. Dokážete nastavit wifi, proskenovat a zjistit volné kanály? Zatím jste nám totiž nenapsala ani typ zařízení, to co píšete je jen info o wifi. Nechci brát lidem iluze, ale nastavit router není jen o připojení kabelů a případně zmáčkout wps čudl na routeru, podle mě (a teď mě třeba ukamenujte) by tohle měl nastavovat někdo kdo se v IT trochu orientuje.

petrb142*
hodnocení

0x

Nevím, jestli tomu správně rozumím. Pokud jsi zapomněl admin heslo, musíš router resetovat. Na zadní straně je buď tlačítko nebo díra s nápisem RESET. Router zapneš a musíš buď do otvoru strčit kancelářskou sponku nebo stisknout tlačítko na 10 sekund. Pak počkáš půl minuty, než se router resetuje. Výsledkem je uživatelské jméno admin a heslo bude prázdné. Adresa routeru bude 192.168.0.1.

Kde berete tu jistotu? Nejčastější ip routeru jsou 192.168.0.1, 192.168.1.1 a 10.0.0.138. Prázdné heslo není zrovna časté

petrb142*

Přímo z manuálu k tomu routeru:

To reset the router, locate the reset button (hole) on the rear panel of the unit. With the router powered on, use a
paperclip to hold the button down for 10 seconds. Release the button and the router will go through its reboot process.
Wait about 30 seconds to access the router. The default IP address is 192.168.0.1. When logging in, the username is
admin and leave the password box empty. Staženo ze stránek výrobce.

A ke kterému? Wireless-N150 není jednoznačné označení, z toho víme jen, že to má N wifinu

praivo*

a 192. 168. 254.

doplněno 28.11.13 17:13:

192. 168. 1. 254

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]