Nejste přihlášen/a.
Mam dotaz. Vyrabi/prodavaji se (uplne nove!) jeste notebooky s operacnim systemem windows xp? Protoze jak se tak divam,tak vsechny uz maji jen Windows 7,8. Zajima me to jen tak,ze zvedavosti.
0x
Myslím, že ne, XP jsou již neperspektivní systém, příští rok skončí jejich aktualizace. Tenhle OS už začíná vymírat i u repasů...
0x
U noťasů nevím, ale PC se s tímto systémem stále prodávají. Přesněji řečeno PC v CNC strojích, poslední jsem zrovna minulý týden předal - není to žádná letitá skladovka, ale zbrusu nový stroj se zbrusu novým PC HP. Když jsem se ptal u výrobce, proč stále používají tento OS, bylo mě řečeno, že stabilnější wokna zatím nejsou na trhu...
0x
Ne, Microsoft již ukončil výrobu těchto OS a tak nemohli být už ani dodávány do nových notebooku . Dnes máte k dispozici od Microsoftu windows 7 a čím dál častěji hlavně Windows 8.
Windows XP byl sice nepochybně nejlepší OS ale BYL už není, čas jde nekompromisně dopředu a my musíme sním nebo nás převálcuje ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.