Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,|
před týdnem jsem si koupil rychlý pořčítač s Win 8, všechno šlapalo jak mělo, nic se nesekalo, všechno úžasně rychlé, dokonce i hry, které jiné rychlé počítače nezvládají šli úplně rychle a bez zadrhávání na plnou grafiku, ale pak mi naskočila tabulka, že ho mám upragovat na Win 8,1 - můj počítač to hodně zpomalilo. Nebo to může být něčím jiným? Nic jsem do něj zatím nestaoval. Antivirus mám McAfee. Co se mi vastně stalo a jak to zase dát do pořádku? Nevěřím, že takhle rychlý počítač bych měl jít zase honem vrátit a koupit jiný, to je přeci blbost, vždyť on byl rychlý, jen se něco zkazilo (jsem z toho vynervovaný, omlouvám se za hrubky)
Děkuji všem za odpovědi .__.
Zkuste se vvrátit do bodu obnovy před upgradem a uvidíte, zda to opravdu změnil W8.1. Upgradovat znovu není problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.