Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový počítač - proč se zpomalil?

Od: ulquiorra* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,|
před týdnem jsem si koupil rychlý pořčítač s Win 8, všechno šlapalo jak mělo, nic se nesekalo, všechno úžasně rychlé, dokonce i hry, které jiné rychlé počítače nezvládají šli úplně rychle a bez zadrhávání na plnou grafiku, ale pak mi naskočila tabulka, že ho mám upragovat na Win 8,1 - můj počítač to hodně zpomalilo. Nebo to může být něčím jiným? Nic jsem do něj zatím nestaoval. Antivirus mám McAfee. Co se mi vastně stalo a jak to zase dát do pořádku? Nevěřím, že takhle rychlý počítač bych měl jít zase honem vrátit a koupit jiný, to je přeci blbost, vždyť on byl rychlý, jen se něco zkazilo (jsem z toho vynervovaný, omlouvám se za hrubky)

Děkuji všem za odpovědi .__.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

3x

Zkuste se vvrátit do bodu obnovy před upgradem a uvidíte, zda to opravdu změnil W8.1. Upgradovat znovu není problém.

ulquiorra*
hodnocení

Děkuj za odpověď, ale je tu ten problém, že bod obnovení jsem nevytvořil a sám vytvořen nebyl. Ale zdá se mi, že po aktualizacích začal šlapat lépe :) I tak děkuji ^__^

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]