Nejste přihlášen/a.
Ahoj,podařilo se mi bezdátově připojit televizi Samsung k notebooku v mé domácí Wifi síti. Na televizi najedu do Smart funkcí,vyberu výběr z možných zdrojů informací (USB,webové úložiště),já dám moji domácí síť a potvrdím. Bohužel se mi zobrazí pouze tři záložky a to: videa,hudba,fotografie. A pouze na disku C. Všechny data mám na Déčku. Jak nastavit zřejmě v počítači,aby se mi na TV zobrazovalo to,co mám na disku D?
Podle toho předpokládám, že ti na notebooku běží nějaký DLNA server (pokud ne, tak by běžet měl - např. serviio.org/... ). No a ten by měl mít v konfiguraci zadáno, že ta a ta složka obsahuje videa, hudbu, obrázky...
Nainstaluj si na notebook nějaký DLNA server Plex, XBMC, ... nebo si kup přímo NAS (s integrovaným DLNA serverem) a měj přístup k datům pro veškerou domácí elektroniku a ext. zálohovací zařízení a printserver i kamerový systém ... NAS se opravdu vyplatí a dnes se dá i lehce a levně sestavit pomocí Raspberry Pi apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.