Nejste přihlášen/a.
Na můj email mi hodí fotky od nějakých cizích holek a ukazuje se mi, že jsem se zaregistrovala v nějaké seznamce, kterou jsem v životě neviděla. Někdo se asi přihlásil pod mým emailem a abych mohla vypnout chození emailů, musím se přihlásit na seznamku a já samozřejmě nemám heslo ani uživatelské jméno. Nevíte někdo co bych s tím mohla dělat? děkuji
jenomže je to celé v angličtině a moc se v tom nevyznám navíc fotky nejsou zrovna slušné ;D
doplněno 06.12.13 20:56:ale taky mě to napadlo, nemáte ještě nějaké jiné nápady?
Neslušné s Vaší fotkou?
Pokud je to v angličtině, hledal bych jako první položku "Contact, nebo contact us"
No to ano, když mně se nechce měnit, sem na tento email už zvyklá, ale máte pravdu, že to asi jinak nepůjde. Děkuji moc
hanher co myslíte že tedy mám udělat?
Kontaktovat provozovatele stránek a příchozí maily z tohoto webu směřovat do spamu.
doplněno 06.12.13 21:14:Jaká je to konkrétně stránka?
No to je právě ten problém každý email je odesílán z jiné adresy takže to že to dám to spamu mi nepomůže. Teď tady mám dva jeden od : jesse_curtis@jesse-curtis.us
a druhy: stephen_ward@stephen-ward.us
Tak bych začal tím, že pokud Vám nikdo z jůesej nepíše, dal bych jako podmínku přeposlání mailu do spamu tek, který obsahuje .us
Alespoň pro teď by to mohlo částečně pomoct.
ano to už jsem udělala. Do teď jsem to nějak neřešila ale už mě to leze krkem. Už to trvá totiž nějakou dobu.
Je možné, že se jedná pouze o dobře promyšlený spam a nikde registrovaná nejste.
Kdybych spamům věřil, už je ze mě dolarový triliardář.
Ano, mě už chodí snad od založení mailu někdy v roce 2000,
Zvykl jsem si na ně a automaticky mi padají do spamového koše.
Už jste si změnila heslo k e-mailu?
Ten, kdo se s Vaším e-mailem na seznamku přihlásil, musel z Vašeho e-mailu pravděpodobně potvrdit registraci. (Tipuji to na rodinu nebo blízké okolí.)
Dobrý večer.
Změňte si heslo do vaši e-mailové schránky a emaily které vám chodí označte za spam.
Nebylo by od věci proskenovat počítač jestli nemáte v PC nějakou havěť.
Já nevím co používáte za poskytovatele vy, ale trocha logiky a duvtipu a nedojde ani PRD z toho co nechcete. Používám obyčejný seznam.cz a věřte, že do mojí pošty dojde obcas, tedy tak 1 meil týdně. A to ještě většinou ne. Na seznamu i jinde existují filtry a vše se dá odfiltrovat. A pokud se nejedná o služební meil, kde musíte komunikovat i s neznámými lidmi, tak v tom nevidím vůbec žádnou potíž. Trochu mě taky udivuje, proč Vám vadí ( tedy někomu) plný spam koš, když je na webu a ne ve vašem PC. Pokud si to poskytovatel neumi vyfiltrovat tak má akorat plné HDD. Já nemam na webu jediný meil, neboť si je tahám do svého PC. Výhoda je, že nikdy mi je utok na poskytovatele nesmaže ( viz nedávný utok na Seznam.cz ) a taky že si je mohu číst offline doma stejně jako v lese na horach , a hlavně vyhledám meil 8 let starý do 5 vteřin. Ale tady už je duvod proč si dávam sakra bacha na to co si do schránky pustím.
Opravdu je problém, když vám chodí meil z nějaké seznamky tu seznamku prostě vyfiltrovat? Nepředpokládám, že vám je skoro 50 jako bude mi, a tak nechápu, kde je logické uvažování dnešní přetechnizované generace, když se o PC učí od 2 třídy, včetně zakladního ovládání. Za mě byla jediná kalkulaška ve třídě a učili jsme se že nejrychlejší super rychlé procesory mají par set kiloherz a používají se v kosmonautice. Dnes tyto "puvodní superrychlé" nejsou ani ve wc splachovačích, protože jsou pomalé.
Spoluobčané ! používejte rozum ! PROSIM, jednou se budu ve stáří muset spoléhat na Vás. A rad bych to přežil !
.
Vsichni jste chytří, moderní, ale bez těch starých si ani neprdnete...
.
p.s. tím jsem neměl na mysli tezatelku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.