Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uživatelské účty

Od: chundelacek* odpovědí: 1 změna:

Mám notebook jen pro sebe, ale chtěly by jej začít používat i ostatní členové rodiny. Dá se to nějak v notebooku nastavit? Jde to přes nastavení : Ovládácí panely - Uživatelské účty / Zabezpečení rodiny - Rodičovská kontrola? Když takto vytvořím uživatelské účty - a já budu mít hlavní účet zabezpečený heslem - budu hlavní správce / administrátor kam budou mít ostatní uživatelé přístup? Mohou se ostatní uživatelé podívat v mém profilu na moje Obrázky, video, stažené soubory, atd. Mohu i nějak nastavit kam se můžou ostatní uživatelé podívat - co jim mohu vše zakázat? Můžou ostatní uživatelé i nějak změnit nastavení notebooku, stahovat nevhodný obsah - erotické obrázky? Já jako hlavní správce / administrátor se můžu někde podívat co ostatní uživatelé stáhli, nebo jaké navštívily stránky?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Příliš mnoho otázek. Ano, přes nastavení a Ovládací panely si zřídíte jeden hlavní /administrátorský / účet a ostatní uživatelské. Nikdo se druhému na účet nedostane a ani by neměl vidět co tam dělal pokud nemá přístupové heslo. Pokud jde o děti, nemusí být účet chráněn heslem a v tom případě můžete kontrolovat historii. Koukat na společné foto, písničky atd. lze pokud zadáte sdílení s ostatními uživateli. Ostatní uživatelé nemohou měnit nastavení notebooku pokud neznají vaše heslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]