Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se přihlásit ke Skype?

Od: flodur® odpovědí: 7 změna:

Zdravím vespolek.

Nemohu se znovu přihlásit na Skype, stahnul jsem si novější verzi ,,SkypeSetupFull.exe 6.5.0.158,,. Po kliknutí na tlačítko ,,Spustit,, 1) naběhne hláška ,,Aktualizuji Skype,,. 2) Po stisku ,,Další,, naběhne hláška ,,Skype potvrzení,, : Již používáte nejnovější Skype. Opravdu chcete instalovat starší verzi? 3) po odsouhlasení se opět objeví Aktualizuji skype s možností ,,pokračovat,,.4) Skype-InformaceInformace Skype selhala; kód 1638Jiná verze tohoto produktu je jiš nainstalovaná. Instalace této verze nemůže pokračovat. Pro nastavení nebo odebrání již nainstalované verze produktu použíjte Přidat nebo odebrat programy z Ovládacího panelu. Po odkliknutí OK se otevře Stránka prohlížeče s názvem ,,Help for Skype-user guides,FAQs, customer support-MozillaFirefox. V Přidat nebo odebrat programy mám dvě verze Skype odebrat je však nelze. S anglickou nápovědou si nevím rady.Poradí mi někdo jak se dostat k obnovéní Skype?

Flodur

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepan*
hodnocení

2x

Když ti to nepůjde po restartu PC. Tak stahni ze Slunečnice Advanced SystemCare 7.0.5.360, má dobrý odinstalátor včetně zbytkových částí programu. Skype stahni znovu ze Slunečnice.cz a máš pokoj

hanher*

a potom nezapomeňte taky ten Advanced SystemCare 7.0.5.360 odinstalovat, protože dokáže v PC udělat víc problémů, než užitku, včetně zhroucení systému.

matrix*

Co furt máte všichni s tím Advancedem?! Mám ho tři roky a nebyl nikdy žádný problém. Nikdy nesmazal, co by neměl. Stačí nastavit co potřebuji a v pohodě. :)

praivo*

Radši Revo Uninstaller.

hodnocení

Díky Pepanovi, povedla se jak odistalace předchozích aplikací, tak zprovoznění starší verze Skype.

Flodur

hahanaj*
hodnocení

0x

já vždy když něco stahuji nebo aktualizuji ,tak potom restartuji PC - možná by to pomohlo?

mech
hodnocení

0x

Restart PC je po INSTALACI AKTUALIZACE NUTNÝ = M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]