Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejde F1,F2 atd?

Od: kostraxx* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den mám notebook Windows 8 a nejde mi dát např F1 nebo F2 když to zmáčknu tak se mi třeba vypne Wifi můžete mi poradit aby to šlo normálně třeba hraju hru ukazuje abych zmáčknul F3 A vypne se mi prostě Wifi můžete mi prosím poradit aby to šlo?Děkuji za odpovědi..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

ntb maji moznost zvolit preferenci listy s tlacitky F1..F12 a dale tak, ze bud plati funkce F1..F12, nebo funkce se symboly (prepnuti displeje, WiFi on-off apod.). Je mozno zvolit, jak se bude chovat klavesnice pri zmacknuti F1 nebo fn + F1..

Mate tedy asi prepnuto na preferenci funkci (WiFi on-off) apod. Pro normalni F1(treba Help) pouzivejte tedy s tlacitkem fn (vlevo dole vedle CTRL. Jde to ale prehodit funkcnost (F1 s a nebo bez fn v Biosu), pokud by bylo potreba popisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]