Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, co udělat s PC, jak odstranit chybu.
Skoro každý den se mi stane, když jej zapnu, naběhnou ikony, zapnu internet, mám Mozillu, ale to není podstatné. V PC mám též TV kartu a tak jej používám též na sledování TV. Takže někdy zapínám jen TV, ale chyba je stejná. Mám XP.
Po spuštění, max. do pěti minut, PC tzv.zmrzne a pomůže jedině restart. Někdy i několikrát za sebou. Pak již vše běží jak má, než jej zase vypnu, většinou do druhého dne. Již několikrát - asi třikrát se mi na obrazovce při zmrznutí objevilo hlášení, které posílám v přiloženém obrázku. Ptal jsem se kolem sebe, kamarádů i jinde, ale nikdo mi neumí poradit. Prý jedině zformátovat, ale to jsem dělal před 3 měsíci a nepomohlo to. Nejsem žádný mistr a rád si nechám poradit. Každá dobrá rada je vítána. Mohla by to být např.špatná grafika, nebo zaprášený vnitřek PC?
Prosím o radu a postup odstranění. Prosím jako pro úplného laika.
Moc děkuji.
Jarek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.