Nejste přihlášen/a.
Mám tablet lenovo 6000 a androidem (4 jádro) a chci pustit ČT 24, ale nic se neděje. I vysíláni se spustí, ale po pár vteřinách přestane přehrávat. U ČT je pomoc s odkazem nainstalovat adobe player, ale odkaz je neplatný. Zkoušel jsem sám najít více těchto přehrávačů pro android, ale nic jenom u jednoho bylo, že se program se snažil spustit, ale pak napsalo neplatný. Prosím o radu jak to rozběhnout. Děkuji GE
Zkuste nainstalovat tento soubor:
Pro jeho instalaci musí být povolena instalace z neznámých zdrojů.
Nastavení-aplikace-neznámé zdroje.
Pak pro jistotu restart a mohlo by to jít.
Tak jsem to nainstaloval, restartoval (povolení z neznámých zdrojů mám) a pořád stejné.Píše to přes obrazovku neplatný kód pro videopřehrávač. Pořady a-z také se stejně zpustí se a po pár vteřinách se zaseknou. Zdravím GE
Dobrý den,
chci se zeptat, zda se Vám podařilo zprovoznit na tabletu vysílání ČT živě? Koupili jsme mamince jako dárek ke kulatinám také tento tablet a máme úplně stejný problém. Za jakoukoliv radu budu vděčná.
Děkuji moc.
Dobrý den. Vždy je v tom loterie. Někdy mi to funguje a někdy ne, na mobilu mi to funguje vše a má stejný adroid. Nejlépe bude nainstalovat i české televize ivysílání a může vše sledovat se zpožděním a i dalšípiřady a seriály. Já používám nyní na tabletu televizi prřes WWW.spusti.net Musíte si vybrat sledovat přes mobil a pak nmainstalovat VLV. To vás vše navede. Zdravím GE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.