Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat herní počítač?

Od: karel525 odpovědí: 6 změna:

Čau lidi potřeboval bych poradit jak a kde bych mohl sehnat herní stolní počítač (nebo notebook) do 15 000.Je to pro syna k narozeninám a hlavně (prý) na simulátory, jako např. Euro Truck Simulator 2 nebo 1, Trainz Simulator 2012 a podobně. Díky za tipy :) (P.S. - nechci sestavovanej)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ps nechci sestavovanej... Největší chyba... Ty počítače co prodávají sestavené za 15K se dají složit do 10K a ještě s kvalitnějšími součástkami. Sestavované PC dnes kupujou jen ti kteří o tom nic neví a ani se nezeptají, jestli by jim někdo silný PC sestavil.

Ono složit si Pc není nic složitého, hlavně to chce čas a nezmatkovat u toho.

edge*
hodnocení

0x
Doporučuji jedině sestavovanej! Některý eshopy nabízejí sestavení PC z Vámi vybraných komponent a to za poplatek maximálně 1000Kc někde i zdarma.
Největší výhoda je záruka na jednotlivé komponenty zvlášť. Pokud se něco pokazí je možnost poslat na reklamaci jen tu jednu část. Kupovaný Pc má pečeť a nelze jej většinou otevřít bez ztráty záruky, čili ani menší upgrade po dobu 2 let. Další věc je, že hotové PC jsou předražené!
Za 15000 se dá poskládat slušný PC. V hotových počítačích jsou většinou jen nekvalitní součástky za cenu mnohem kvalitnějších a často i výkonnějších.
Notebook je fajn pokud je potřeba přenositelnost, jinak pro hry za cenu do 15000 už moc ne.
kubrt*

JEDNOZNAČNĚ si pc nechte sestavit!Ušetříte a pc bude daleko výkonější!

figurek*
hodnocení

0x

Já moc nechápu kritiky sestavovaných počítačů. Také jsem kupoval domácí PC, hlavně pro děcka na hry. Zašel jsem do pobočky jedné nejmenované firmy (Autocont) a řekl jsem, že chci počítač pro děcka na hry. Nic víc. Poskládali mi solidní počítač, který funguje už tři roky.

Tady to taky není zrovna nejlepší. Když vidím jak si někdo nechává v nějakým eshopu sestavit PC, tak prodavač taky okrade zákazníka. Nejlepší je právě nechat si to sestavit na nějaký Pc pořádně. Na zkoušku jsem zadal na eshop, jestli by mi sestavili PC do nějaký ceny. Na poradně za stejnou cenu taky a vyšlo to úplně jinak, eshop - nekvalitní komponenty, poradna - kvalitní komponenty a hlavně o 75% výkonnější. Což jsem koukal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]