Nejste přihlášen/a.
Čau lidi potřeboval bych poradit jak a kde bych mohl sehnat herní stolní počítač (nebo notebook) do 15 000.Je to pro syna k narozeninám a hlavně (prý) na simulátory, jako např. Euro Truck Simulator 2 nebo 1, Trainz Simulator 2012 a podobně. Díky za tipy
(P.S. - nechci sestavovanej)
0x
Největší výhoda je záruka na jednotlivé komponenty zvlášť. Pokud se něco pokazí je možnost poslat na reklamaci jen tu jednu část. Kupovaný Pc má pečeť a nelze jej většinou otevřít bez ztráty záruky, čili ani menší upgrade po dobu 2 let. Další věc je, že hotové PC jsou předražené!
Za 15000 se dá poskládat slušný PC. V hotových počítačích jsou většinou jen nekvalitní součástky za cenu mnohem kvalitnějších a často i výkonnějších.
Notebook je fajn pokud je potřeba přenositelnost, jinak pro hry za cenu do 15000 už moc ne.
0x
Já moc nechápu kritiky sestavovaných počítačů. Také jsem kupoval domácí PC, hlavně pro děcka na hry. Zašel jsem do pobočky jedné nejmenované firmy (Autocont) a řekl jsem, že chci počítač pro děcka na hry. Nic víc. Poskládali mi solidní počítač, který funguje už tři roky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.