Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mám notes a nedávno jsem si tam instaloval pár her, po instalaci je spustim ale hra nejde, podívám se do procesů a normálně je psaná jako spuštěná. Takhle to funguje i na různé programy i hry, v procesech jsou spuštěny ale koukám jen na plochu.
Poraďte prosim vám, vůbec nic mi nefunguje
Dobrý den, jako první bych volil restart NTB, aby se uvolnila RAM, ale to snad proběhlo. Potom také chybně spuštěné programy ukončit ručně ve Správci procesů. Podívat se i do Správce zařízení, jestli tam není nějaká chybová hláška. A žádné upozornění se při spuštění těch her a programů nezobrazí? Jaký je to OS? Jsou ty hry a programy určeny pro ten OS? Nesmazal jste si něco?
Máte v NTB např. i DirectX? Zkoušel jste Obnovení systému? Zkuste to doplnit. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.