Nejste přihlášen/a.
Moje dcera dostala za domácí úkol nainstalovat do PC ovladač k tiskárně HP Deskjet 690c,jenže jde o fiktivní tiskárnu,kterou jí určil učitel.Pokud se nepletu,nainstalovat ovladač,aniž by byla tisk. připojena, nelze. Na stránkách HP jsem se dostal až k tomuto ovladači,ale nejdříve mě to vyzvalo, abych tisk. připojil. Je nějaký jiný způsob,jak ovladač nainstalovat? Po instalaci má dcera provést tisk obrazovky.
Ovladač nestahujte, ale použijte ovladač ze seznamu tiskáren, který nabízí přímo Windows, tam určitě je. A připojte ji jako místní tiskárnu třeba jako FILE ... tisk do souboru
Wokna disponuji databazi ovladacu. Tiskarna by tam byt mela.
Mimochodem, kdyz to ma dcera za domaci ukol, tak zajiste to ve skole delali a ucitel to drtem ukazoval, jak se pripojuje tiskarna. Tak nehledejte na windows.com, ale terba tady
myslím PROGRAM windows, né web windows.com ... Jaké máte windows? Na W7 je to Zařízení a Tiskárny -> přidat tiskárnu -> přidat místní tiskárnu -> Použít stávající port - FILE:Tisk do souboru - Další -> ze seznamu ovladačů vybrat Výrobce HP a v seznamu najít tu 690ku - potvrdit a dokončit
Ale možná už je pozdě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.