Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace ovladače k fiktivní tiskárně

Od: redroker® odpovědí: 8 změna:

Moje dcera dostala za domácí úkol nainstalovat do PC ovladač k tiskárně HP Deskjet 690c,jenže jde o fiktivní tiskárnu,kterou jí určil učitel.Pokud se nepletu,nainstalovat ovladač,aniž by byla tisk. připojena, nelze. Na stránkách HP jsem se dostal až k tomuto ovladači,ale nejdříve mě to vyzvalo, abych tisk. připojil. Je nějaký jiný způsob,jak ovladač nainstalovat? Po instalaci má dcera provést tisk obrazovky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Stahnete ovladac a v ovladacich panelech dejte pridat tiskarnu. A tiskarnu normalne pridejte...nemusi byt pripopjena. Tiskarna nainstalovat lye, aniz b y byla pripopjena.

Takto by se mimochodem tiskarny i dalsi zarizeni instalovat mely. napred ovladac a pak az pripojit.

hodnocení

Hmm,tak bohužel,tento ovladač již není nikde dostupný,asi jde o předpotopní tiskárnu.

koukolik

Ovladač nestahujte, ale použijte ovladač ze seznamu tiskáren, který nabízí přímo Windows, tam určitě je. A připojte ji jako místní tiskárnu třeba jako FILE ... tisk do souboru

hodnocení

Výsledky na Windows.com
Pro "hp deskjet 690c" jsme na Windows.com nenašli žádný výsledek.
paw*

Wokna disponuji databazi ovladacu. Tiskarna by tam byt mela.

Mimochodem, kdyz to ma dcera za domaci ukol, tak zajiste to ve skole delali a ucitel to drtem ukazoval, jak se pripojuje tiskarna. Tak nehledejte na windows.com, ale terba tady

hodnocení

Na této stránce jsem byl hned při prvním hledání - ovl. není dostupný

koukolik

*ee* myslím PROGRAM windows, né web windows.com ... Jaké máte windows? Na W7 je to Zařízení a Tiskárny -> přidat tiskárnu -> přidat místní tiskárnu -> Použít stávající port - FILE:Tisk do souboru - Další -> ze seznamu ovladačů vybrat Výrobce HP a v seznamu najít tu 690ku - potvrdit a dokončit

Ale možná už je pozdě :)

hodnocení

Ano, dcera řekla,že na to kašle. ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]