Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Edimax IP CAM IC-3110W,3100W

Od: gimaster2® odpovědí: 1 změna:
Zdravím mám obě kamery IC-3110W,3100W, ale nedostanu se přes cloud na ně. Ani přes stránku na netu ani přes aplikaci v androidu nebo iphpone. Mám kamery připojení přes wi-fi na wi-fi router, který je připojen na konektitu. Když jsem doma, a připojim se na stejný wi-fi router do aplikace a kamery se dostanu, ale nedostanu se z venku . Prosím o pomoc s případným nastavením .

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Protože asi nemáte připojení na Internet s veřejnou pevnou IP adresou. Tohle se řeší přes službu DynDNS, ale asi už to je placený. Prostě musíte mít přístup přes stálou IP adresu a to u běžného připojení v základu není. Za to si musíte připlatit nebo zvolit nějaký firemní tarif Internetu nebo zvolit právě službu DynDNS apod. Sice existuje i kutil verze pro Linux, kdy z domácího routeru v intervalech je zasílán aktuální odkaz na smartmobil na domácí IP adresu, ale určitě to není tak pohodlné :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]