Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr RAM a základní desky

Od: dezik odpovědí: 4 změna:

Zdravíčko, píšu o radu ohledně RAM pamětí a základní desky.

Chtěl bych si koupit novou RAM pamět (aspoň 8 GB), protože nynější (2x2GB) už mi chvilkama nestačí ( PS, AI apod.). Nicméně, základní deska, kterou mám, nepodporuje větší paměti. Chtěl bych od Vás poradit, jakou koupit základní desku a RAM, aby spolu fungovaly a hlavně aby fungovaly se zbytkem systému.

Základní deska: czc.cz/...

RAM: czc.cz/...

Zbytek soustavy:

czc.cz/...

czc.cz/...

czc.cz/...

Děkuji mockrát :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nemá cenu investovat do desky LGA775 a DDR2 pamětí. Smysl má pouze upgrade - nová deska, procesor, RAM.

dezik
hodnocení

právě jsem myslel, že jen koupit desku, která by zhltla větší RAMky, protože tahle, ta je jen do 4 GB ... právě bych potřeboval poradit jakou desku ... aby byla kompatibilní s mým starým HW

kangaroo*
hodnocení

1x

Nejlepší řešení bude upgrade na AMD AM3+ 8GB DDR3 + gragika ATI Radeon

hhh*
21.11.13 17:53
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]