Nejste přihlášen/a.
zdravím, po připojení ext. disku na mě vyskočí hláška - viz obr - a abych pravdu řek nevím jak s tím naložit. Prosím o podrobnější návod jak postupovat když chci tuto nabídku využít, jestli to vůbec jde.
díky za rady
Dobrý den, myslím, že ten ext. HDD bude mít USB 3.0 a porty USB v PC jsou 2.0 - tedy nebude využita celá přenosová rychlost. Ta by byla jen u stejných portů USB - 3.0 na 3.0. Nebo je to přpojeno opravdu přes HUB s deseti porty USB? Zdravím!
doplněno 20.11.13 16:39:praivo - a nebo i tak.
máte pravdu, disk je USB3 a comp má na zadním panelu 4x USB2, na desce :"support 6 USB 2.0 ports",
zadní panel rozšířen o 2 USB2. Nevím proč mi naskakuje uvedená hláška, když to comp nepodporuje.
Děkuji, bod
Dobrý den, zkuste ve Správci zařízení tu "Podporu tisku přes sběrnici USB" zakázat a potom restart PC. Ta hláška by mohla zmizet. Pokud by, ovšem, nešel ext. HDD připojit k portům USB, tak by se to muselo znovu povolit a opět restart PC. Jinak, s tou přenosovou rychlostí neuděláte nic - možná je rozšiřující karta do PC s porty USB 3.0, ale nepátral jsem po tom. Zdravím!
Pokud máte stolní počítač, tak kupte za cca 50Kč na Aukru USB řadič do PCI slotu nebo to taky může být, že máte počítač s Windows XP a nemáte nahraný Service Pack 2 nebo 3 a nemůžete využívat USB porty jako USB 2.0.
mám XP pro SP3 a jakési hw rozšíření USB na 4 konektory, už si nepamatuji jaké, hupnu do bedny
doplněno 20.11.13 17:35:deska je N68-S ucc , AMD
doplněno 20.11.13 17:52:opravuji, rozšíření na 2 konektory, na pouzdru je napsáno MSI a je to zapojeno na desce konektoru "USB 6-7"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.