Nejste přihlášen/a.
Prosím, víte někdo, jak odstranit vlezlou reklamu z obrazovky? Otevřu svou oblíbenou stránku a tam se zjeví buď pás (dole) nebo záložka a překáží ve čtení stránky. Dá se toho zbavit? Díky za rady.
Mě se stalo to samé - i na mých osobních stránkách se objevila reklama, co tam být nemá - nikam na Péčko nelezu, takže to musel být vir z nějakých stránek se seriálama online... Každopádně pomohlo odinstalovat a nainstalovat prohlížeč znovu..
Jinak s reklamou souhlasím, ne jen pro to, že se její tvorbou živím :D... Až nebude zdroj z reklam, pěkně si za internet připlatíme...
doplněno 21.11.13 00:25: Já vím a opravdu chápu! - to je ta příšerná blikavá reklama - "vyhráli jste (jen pošlete číslo účtu)"
..
Opravdu to bylo otravný, -tohle ani není reklama, ale spam, podvody.. : )
No mně ta reklama lezla do prohlížení fotek ze Star Dance , tak nevinnější zábavu už si těžko představit. Jinak mi reklama sama o sobě nevadí, když je okolo obrazovky, ale když do toho, co si prohlížím, nastoupí "pohyblivý" pás, kterého se nelze zbavit ani zakliknutím "zavřít", tak to snad už něco není dobře, stejně jako "nezničitelná" záložka po levé straně (nejde o hodnocení obchodu, tam se to docela dá snést). Taková reklama se stává kontraproduktivní. Ať žije reklama
!
aplikace do prohlížeče blokování reklam treba Adblock
doplněno 20.11.13 11:39:stáhnout podle druhu prohlížeče
nechápu proč léčíš následek, ale ne příčinu? Je očividné, že jde o adware. Takhle se super vychovává, že blokování reklamy je spásný lék, ale jednou na to sami dojedeme.
Admine, Tvoje poznámka asi není určená mně, ale... mně tohle blokování reklamy skvěle pomohlo, o příčině problému nemám ani tušení, tak promiň a nezlob se , t
jj, tvůj problém je, že máš v PC program, který ti cpe reklamy, kde nemají být tzv adware. Tím adblockem odstraníš všechny reklamy ze všech stránek tzn, že to tvůj problém řeší, ale jen jeho důsledek. Ten špatný program máš v počítači dál, jen to nevidíš.
Pokud si všichni nainstalují adblock budeme mít všichni problém. Bez reklamy nemá 99% stránek příjem a bude se muset najít jiný model financování - platba v řádku setin haléřů za stáhnutou stránku? Kdo ví. Až se najde dost těch co ho budou používat bude jasno. Samotný tvůrce adblock řeší problém jak adblock propagovat - a sbírá příspěvky na reklamu. Dost smutný, že používá něco proti čemu bojuje. To že si nechá platit na whitelist to je taky pořádná rána.
Ahoj zepe (R v kroužku neumím, promiň),
tak jsem hned klinula na Adblock v e-mailu, pak v Googlu na české fitry pro Adblock a pak na filtr pro Internet Explorer, který používám a funguje to ), moc Ti díky a přeji pěkný den, tiffany.
Mám starší NB. Asi půl roku jsem Adblok používal, reklamy zmizely, ale notebook byl líný. Po zjištění, že Adblock zabírá kolem 100 MB RAM jsem ho odinstaloval. Reklama je sice otravná, ale počítač brzdí výrazně méně než Adblock. Pro novější počítače to ovšem nemusí platit. S tím placením netu má admin pravdu.
Souhlasím s adminem, vypadá to jako adware.
doplněno 20.11.13 14:56:Neuškodí si ho spustit ani teď po "vyřešení"problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.