Nejste přihlášen/a.
Nevíte jak si nahrát zpět smazané dokumenty? Někdo mi říkal, že prý to jde. Díky.
Jde to i doma a prakticky zadarmo. Nesmíte ovšem po smazání souborů na PC dělat nic, co by cokoliv zapisovalo data na disk. Tím by se smazané soubory přepsaly novými daty a bala by nenávratně pryč (a nepomohl by ani ďábel, natož nějaká, byť specializovaná firma). Konkrétní program Vám tady určitě někdo doporučí (já mám akorát na obrázky), ale je nutné ho nainstalovat na nějaký jiný disk, než na kterém byly ony soubory. Jinak si je zlikvidujete. Čím méně budete s PC pracovat, tím větší naději máte.
doplněno 20.11.13 10:11:Pokud budete stahovat příslušný program z Internetu, tak pokud možno přes jiný PC!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.