Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekvalitní videa z Youtube

Od: kaja* odpovědí: 7 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Stahoval jsem videa z Youtube, soubory mají příponu .flv. Jdou mi přehrát, ale mají hroznou kvalitu - kostkované, rozmazané, a ještě když to zvětším přes celou obrazovku tak to jede trhaně, jako kdyby počítač nestíhal. A přitom mnohem lepší videa AVI nebo originální DVD mi jdou naprosto bez problémů. Nevíte v čem je chyba? V přehrávači? Mám FLV Player 4free. Díky za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ve zvětšení 1x nebo 2x by měl být obrázek v pořádku. Na celou odbrazovku asi ne. Mám FLV Player 1.3.3 a potíže nejsou. Je třeba určit zda je to přehrávačem (reinstalovat na jinou verzi) nebo chybami ve staženém souboru (znovu stáhnout)
Také je možné konvertovat .flv do jiného formátu (avi, MPEG, WMV) na což jsou na příslušné stránce inzerovány konvertory. Chystám se to vyzkoušet.
Pokud máte děti tak na stránce stream.cz si můžete stáhnout Pat a Mat..

hodnocení

0x

důležité je vědět, že videa z youtube mají většinou rozlišení kolem 480x360px a už použítý kodek z nich nedělá kvalitní podívanou.

Pokud takový obrázek roztáhnete na plnou obrazovku např. na 1600x1200px tak vlastně ho 4x zvětšíte. Takže každý bodík musí být najednou 4x větší. Z odstupu 2 metrů od obrazovky to bude celkem v pohodě, ale z blízka to musí nutně být strašné! :)

kaja*
hodnocení

Tak to je asi tím. Ale stejně - když to dám na celou obrazovku, tak to jede tak 2 - 3 snímky za vteřinu, a v malým okně to jede plynule. A přitom AVI s mnohem větším rozlišením mi jedou plynule i na celé obrazovce.
A to se nedá před tím stahováním někde vybrat rozlišení?
rozlišení určuje i velikost videa, takže je to schválně, aby to youtube zvládnul :)
nedá se zvolit rozlišení

kot3l
hodnocení

0x
Takze to znamena ze kdyz si z YouTube stahnu video, budu na nem koukat porad ve stejnym rozliseni i kdyz na jine velikosti? to je pomerne neprakticke ne? napr. u wow bych se chtel podivat co pouziva za skilly nebo co ma za vybavu, ae diky nekvalite vidim/ctu jen znacne rozmazany text...:(
yurek*
Viditelné to bude jen do určité velikosti okna videa. Pak už se zvětšením se to rozmaže. Možná by trochu mohla pomoci konverze z *.flv do třeba *.avi, ale jsem skeptik.

pablos007*
hodnocení

0x

problem je ve videich a v youtube, také jsem s tím měl problem snažil jsem se to vyřešit ale nepovedlo se, bohužel s tím nejspíš nic neuděláš možná zkus najít lepší program pro stahování těch videí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]