Nejste přihlášen/a.
Záleží na tom co tam chceta instalovat.A máte li disk rozdělený. Pokud je rozdělený na 3 části, tak máte např.na C system.
Můžete OS nainstalovat na D ., ale ne na stejný . Při bootování se to ale vždy bude ptát jaký chcete spustit.Ale k účtům se ale asi nedostanete.
Zkrátka a dobře zkuste dát opravit poškozenou instalaci.To by mohlo pomoci.
Zkuste najet do nouzového režimu. Ten by měl snad fungovat normálně, tam se přihlásíte a můžete si zazálohovat data. Pak bych to klasicky normálně nainstaloval načisto. Většinou takto poškozený systém nelze nebo hodně špatně opravíte.
Do nouzového režimu by se mělo najet, tak že budete mačkat F8 při startu Windows, ale mě to nikdy nefungovalo. Já to řešil tvrdým restartem při načítání Win a při druhém načítání mi to nabídku na spuštění nouzového režimu nabídlo samo.
jestli jde jen o data na účtech tak se klidne muze nainstalovat nový windows třeba windows7 pozorne si cist pokyny u instalace hlavně disk s daty neformatovat nainstalovat novy windows ten stary tam zustane jen se prejmenuje na oldwindows či windows.old ted si nejsem jisty takze se k datum dostat da a po zaloze proste tuto starou slozku smazat
doplněno 03.03.14 08:51:nebo přes nějaké livecd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.