Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace OS

Od: tomasm odpovědí: 5 změna:
zdravím, mám dotaz , můžu nainstalovat stejný operační system na HDD, na kterém už je ten OS ale požkozený, nemohu se dostat na uživatelské účty, tak jestli ty účty tam zůstanou po nainstalováni. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pilivoj*
hodnocení

0x

Záleží na tom co tam chceta instalovat.A máte li disk rozdělený. Pokud je rozdělený na 3 části, tak máte např.na C system.

Můžete OS nainstalovat na D ., ale ne na stejný . Při bootování se to ale vždy bude ptát jaký chcete spustit.Ale k účtům se ale asi nedostanete.

Zkrátka a dobře zkuste dát opravit poškozenou instalaci.To by mohlo pomoci.

tomasm
hodnocení

opravit sem to zkoušel ale nedoopravi to a restartuje se to. Nevíte nekdo jak se dostanu do uživatelského účtu pod hezlem
hanher*
Dostanete se do něj po zadání správného uživatelského hesla.

Zkuste najet do nouzového režimu. Ten by měl snad fungovat normálně, tam se přihlásíte a můžete si zazálohovat data. Pak bych to klasicky normálně nainstaloval načisto. Většinou takto poškozený systém nelze nebo hodně špatně opravíte.

Do nouzového režimu by se mělo najet, tak že budete mačkat F8 při startu Windows, ale mě to nikdy nefungovalo. Já to řešil tvrdým restartem při načítání Win a při druhém načítání mi to nabídku na spuštění nouzového režimu nabídlo samo.

zepe*
hodnocení

0x

jestli jde jen o data na účtech tak se klidne muze nainstalovat nový windows třeba windows7 pozorne si cist pokyny u instalace hlavně disk s daty neformatovat nainstalovat novy windows ten stary tam zustane jen se prejmenuje na oldwindows či windows.old ted si nejsem jisty takze se k datum dostat da a po zaloze proste tuto starou slozku smazat

doplněno 03.03.14 08:51:

nebo přes nějaké livecd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]