Dobrý den, potřeboval bych zjistit heslo k Windows Vista Home Basic. USB Disk ani disketu s zálohou hesla nemám. Jak je možné systém Vista odblokovat bez ztráty dat? Zatracený Visty. - Že jsem nezůstal u toho Linuxu
Ono, jen tak mezi náma...ty hesla jsou docela pěkně zresetovat :D Ale nebudu to psát tady tak okatě, ještě by si to přečetl nějaký záškodník a resetnul mi moje uživatele. Samo se bavim o localu, doména je trochu jinde
jirkahorak*
Jasně, vím co myslíš a máš pravdu že pššššt.narazil jsem na hodně stránek na toto téma,teorii znám ale ještě jsem ji nezkoušel.
Jestli se chceš do Vist dostat, tak se stejně asi budeš muset k Linuxu vrátit(aspoň na pět minut). Jestli jsi to ještě nevyřešil, tak mi napiš do pošty...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.