Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podle čeho vybírat notebook?

Od: jonky26® odpovědí: 4 změna:

dobrý den, chci si koupit notebook, ale vůbec netuším podle čeho vybírat a na co se orientovat. Notebook bych měl na normální domácí práci- nic náročného, sledovaní filmů, internet a jen občas na hraní nějaké starší hry typu doom3, mafia 1a 2 apod. Také od něho očekávám, aby nebyl nějakej pomalej a patřil spíše k těm rychlejším, ale zase uplně k těm nejvýkonějším taky nemusí patřit. Můžete mě prosím poradit s jakým procesorem a grafickou kartou ho mám vybírat a jaké další parametry by měl mít, aby uspokojil mé požadavky? Cenu si představuji tak do 15 tis., ale čím méně tím lépe ale nechci zase, aby ta cena byla vykoupena výkonem a raději bych si připlatil, pokud by to měla být nějaká pomala potvora. ještě se zeptám na váš názor na win8. jsem zvyklý na XP a na 8 jsem slyšel spíše kritiku a taky to, že by mě tam ty starší hry na ních nemusely jet. Nejraději bych bral win7, ale s těma už moc notebooku není... Ze značek je mi nejsympatičtější Lenovo, nebo doporučujete spíše jinou značku? Předem děkuji za vaše názory a rady.

doplněno 19.11.13 12:27:

ještě doplním otázku. zaujaly tyto dva notebooky. tento první interlink.tsbohemia.cz/... s procesorem intel i3 a RAM 4GB a tento druhy, interlink.tsbohemia.cz/... s procesorem AMD trinity A8 ale s RAM 8GB. Co říkate na tento procesor AMD ve srovnání s procesorem od Intel i3?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

jituskaj*
18.11.13 21:58
hodnocení

0x

Asus X53S

kangaroo*
hodnocení

0x

Vybral bych si nějaké levnější IBM/Lenovo přes Heureku.

kangaroo*
hodnocení

0x

Jestli chcete do notebooku investovat cca 13000Kč, tak vemte třeba tento a na normální činnost bude použitelný i za 3 roky. Má Intel i5 + 4GB + HD dobrou grafiku. Dát přes 13000Kč za i3 už je dneska moc. Nebo zkuste na Aukru, tam seženete i3 třeba ještě s 1 letou zárukou za 6-8000Kč.

notebooky.heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]