Nejste přihlášen/a.
Mám NTB ASUS EEE a na podpůrném CD je integrován balík SP3,vzhledem k tomu,že se mi rapidně NTB zpomalil,někdo mi poradil,abych tuto aktualizaci odstranil,že to pro slabší PC může dělat problém.Jakým způsobem lze provést odinstalaci?
odinstalovat by měl jít, pokud byl nainstalován dodatečně (tedy SP2 byl aktualizován na SP3) a mělo by to být přímo v "Přidat nebo odebrat programy" v ovládacích panelech (nebo v možnosti Odinstalovat v Cclaneru).
Bohužel mám stejnou zkušenost, ale pouze s aktualizací z SP2 na SP3, nevím čím to, ale když jsem ho kdysi nainstaloval na můj PC, běžel po tom opravdu děsně (a to není žádný netbook s Atomem). Při instalaci čistého XP s integrovaným SP3 bylo vše v pořádku a systém byl svižný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.