Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokovaná dvířka k tiskárně

Od: luisa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám prosbu na nějakou hodnou duši. Po X letech jsem zprovoznila tiskárnu HP Photosmart C4100 series. Chtěla jsem koupit nové barvy a k tomu jsem potřebovala zjistit jaké. Ovšem dvířka k tiskařské kazetě nejdou otevřít. Jdou otevřít jen napůl. Poraďte prosím někdo, jak to mám otevřít aniž bych to nezničila.

Přikládám foto. Moc Všem děkuji za pomoc!

Zablokovaná dvířka k tiskárně
Zablokovaná dvířka k tiskárně #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x
Zkusil bych s těmi dvířky lomcovat ze strany na stranu a jemně za ně zároveň tahat.Pokud není v pantu nějaký předmět, co tam nemá co delat a vadí v otevření, mělo by to pomoct.

hodnocení

0x

Hlavně ničím nelomcujte! Neznám konkrétně tuhle tiskárnu, ale často bývá přístup k tonerům blokován, pokud nejní hlava v určité poloze, určené právě pro výměnu tonerů. Může to být Váš případ. Návod nemáte?

doplněno 18.11.13 10:52:

Pokud se spokojíte s návodem v angličtině, dá se na Netu najít. Odkaz se mi sem bohužel vložit nepodařilo.

isteron
hodnocení

0x

Nemám HP, ale Epson. Pokiaľ máte napojenú tlačiareň na počítač, je v ovládači v položke - ovládací panel táto tlačiareň uvedená, a u mojej sa dá posunúť hlavu s farbami aj pomocou programu na výmenu atramentov. Vozík s farbami sa mi vysunie len natoľko, aby som jednotlivé farby mohol vybrať. Označenia farieb sú uvedené aj na návode k tlačiarni, ktorý je na stránke - ovládací panel - tlačiarne. Najlepšie bude sa obrátiť na odborníka v pc servise.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]