Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program pro práci s videem

Od: videoma odpovědí: 10 změna:

Zdravím. Nevíte o nějakém programu (zdarma), ve kterém se dají upravovat (stříhat, mísit, přidávat zvuk) videa? Poradili mi zatím jen Windows movie maker, ale ten je k ničemu a nejde to přehrávat v mp4.

Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

1. Windows LIVE Movie Maker - pokud máš WMM, zkus napřed tohle.

2. Jestli jsem to dobře pochopil a nejde ti to přehrávat v MP4 přehrávači, tak při exportu videa musíš RUČNĚ nastavit vhodný formát a rozlišení.

Odpovídáš sám sobě? :D :D :D

praivo*
17.11.13 22:09

Ne.

hodnocení

2x

používám tento slunecnice.cz/... je česky a celkem dobrý

hodnocení

0x

Pinnacle studio používám já.

praivo*

To je zdarma?

To nevim, ale stáhnout se to dá.

praivo*

Znáš pravidla, že?

! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

majsterjoe*

a kde mas ten navod k pachani trestneho cinu?

Jen poradil program a svete div se, je legalne ke stazeni 30 denni verze na vyzkouseni. A za 30 dni toho stihne dost.

praivo*

Když neví, jakou to má licenci, "ale stáhnout se to dá", tak je jasné, jak to myslel, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]