Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám problém . Tiskne mi do červena.Všechny barvy jsou plné.Pokud je vytisknu zvláště jako modrý,žlutý a červený proužek tak vypadá že je to bez problémů. Zkoušel jsem jí vypnout zapnout, přeinstalvoat, tiskl jsem to v PS i Zoneru a dokonce malování. Netuším už čím by to mohlo být. Tisklo to dobře a po 14 dnech netisknutí najednou tohle. :-//
jsou 2 věci, které můžete udělat:
1) podívat se, zda není zásobník s červenou barvou prázdný nebo téměř prázdný (pokud máte dělený inkoust)
2) najděte v ovladačích tiskárny možnost čištění a proveďte jej.
Buď je málo barvy (v případě, že jsou barvy zvlásť, tak to snadno zjistíte) nebo je tryska zanesená (zaschnutá).
Kupoval jste už barvu nebo používáte tu, kterou jste dostal s tiskárnou? (ty se většinou dodávají naplněné jen z 1/3). Před reklamací bych zkusil koupit nový inkoust.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.