Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zablokovaným windowsem

Od: barbus odpovědí: 4 změna:

Mám problém změnil sem si heslo protože jsem ho měl příliš dlouhé nové heslo jsem dal poze 1x písmeno všechno se uložilo a když sem notebook vypl a po té zapl heslo mi to nechtělo vzít zkošel sem to všema způsoby když sem zadával jiné heslo psalo to že je nesprávné ale když sem dal to nastavené hlásilo to chybu nevíte někdo jak si heslo zruším úplně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Neměl jste zapnutý CapsLock, máte zapnutý Numlock?

doplněno 16.11.13 18:05:

Jaký Win máte?

hodnocení

0x

1. zkuste své staré heslo

2. pokud máte nějaké speciální znaky, zkuste je napsat jinak než je píšete

3. pokud máte v hesle čísla, které jste psal při nastavení pomocí čísel nad klávesnicí, zkuste je psát bez použití shiftu.(tj jakoby psát čísla, ale budete psát písmena s háčkama a čárkama)

4. Zkuste buď zapnout nebo vypnout CapsLock. (mohl byt zapnutý při nastavování hesla)

nejsem si jistý, ale win asi nemá něco jako "zapoměl jsem heslo" :D Ale asi fakt ne. nejsem si jistý.

hanher*

U Win 7 a Vist je nápověda pro heslo.

barbus
hodnocení

Už sem na to přišel při zapnutí notebooku jsem zmáčl esc a tam jsem dal bios něco jsem tam poklikal a poté se notebook začal normálně rozjíždět pak se najednou oběvilo oprava systému windows a heslo se resetovalo a data nezmizela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]