Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
při nahrání videa na youtube, youtube hlásí poznámku že video obsahuje materiál třetí strany. Přitom hudba dokresluje video a je jako součást videa. Nejde o žádné "audio", kde by byla jen hudba a nějaký obrázek.
Jak toto řešit? Vím, že youtube nabízí i nějakou hudbu do videí, ale to mi moc nestačí.
Děkuji
Materiály třetích stran jsou hudba, kterou nevlastníte vy. Pokud jste například natočil někde nějaké video a v pozadí hrálo rádio a youtube tuto písničku v pozadí rozpozná, jedná se o autorské práva a ve videu je tedy obsah třetích stran. Video bude pouze v některých zemích nedostupné. Většinou youtube video nezablokuje úplně. Problém bych nijak neřešil. Já mámv hodně svých videích oficiální hudbu, a problémy s tím nejsou. Například zde ukazuju autorádio a jako ukázku jsem použil oficiální hudbu. Mimo jiné taky youtube rozpoznal nějakou píseň na radiu čas. Jen jsem potvrdil, že opravdu je ve videu obsah třetích stran a tím to končí.
Samozřejmě je možnost vložit do videa hudbu nabízenou youtubem, ale mě se tam skoro nic nelíbí.
video:
Jednoduše řečeno oficiálně nesmíte použít hudbu, kterou sami nevytvoříte, nebo si nezakoupíte autorská práva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.