Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tablet vnučce

Od: babinka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Prosím o radu, jaký tablet koupit vnučce, které je 12 let. Chci to jako dárek k vánocům. Doma nemají ani počítač ani notebook. Jsem babička, která tomu nerozumí a tak jsem se vnučky ptala, co by takový tablet měl umět. Napíši to tak, jak mi to řekla: WIFI, ANDROID, INTERNET a ještě asi i jiné věci. Jsem omezená i představou o ceně, tak asi do 3.000,-Kč. Děkuji vám za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já jsem šla do Elecktroworldu pro sendvičovač a musím vám říci, že jsem koukala jako puk. Vlasně všechno kupuji na netu a teď jsem se postavila před regály na kterých jsou věci, o kterých vůbec nic nevím. Ani na co jsou.;) Ale za ty roky mám vypracovanou techniku. Bezradně se usměji na mladého prodavače a řeknu, jestli se mi může chvilku věnovat, ale že to bude asi znít hloupě, protože se nemám u koho poučit. Stejně staří lidé jako já, někdy neumějí v mobilu napsat ani velká písmenka a svých mladých se ptát nechci, že před nimi nechci dělat prostoduchou stařenku. Tento proslov zabere vždycky. Ale musí to být mladý muž. Mladé ženy přivádím do rozpaků a starší prodavači machrují. Tentokrát jsem to udělala zase, poptala jsem se na tablet, nechala si vysvětlit co to je a jak to funguje. Pak jsem se poptala na televize, moje Sony už má asi zenit za sebou. Chtěla jsem něco jednoduchého, ale když jsem se zmínila, že datluji na pc, vzal mě k zázraku, ze kteréhio nespím. Krásný televizor s internetem a že když si pořídím bezdrátovou myš a bezdrátovou klávesnici, že budu happy. Od 10.000, ale špica hrot, za 16.000. Jen vzdychám. Pan prodavač, a musím vám říct, že je tomu vždycky tak, mi předvedl obrovskou spoustu věcí. Měla jsem bezva výlet! :D Vám všem, kteří z tohohle čtení máte plezír, připomenu, že také máte rodiče a prarodiče, kteří se vás stydí zeptat a také by rádi věděli, vyzkoušeli. Máte na ně čas? Zajedete někdy s nimi na nákup? Poradíte jim? :) Babinko, zajděte do některého z obchodů s elektronikou, usmějte se na mladého prodavače a uvidíte, že vám velmi rád pomůže a poradí. Ale dopoledne ve všední den. To nemají do čeho píchnout a docela se nudí. A když ten, kterého oslovíte, nezareaguje dobře, běžte za jiným. ;)

neo4440
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]