Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví nějakou dobrou stránku kde jsou levné monitory. Chtěl bych si zahrát Battlefield 4 tak sem si sehnal Počítač a zbývá mi jen monitor. Moc děkuji.
Aukro nebo zadejte do googlu repasované monitory - třeba na www.kuku.cz jsem koupil lacino a dobře. kuku.cz/...
Dneska je monitor a monitor. Vše se odvozuje od uhlopříčky. Co hodně poslední dobou lidi dělají, že si místo klasických monitorů pořizují i do pokojů rovnou LED TV 32" a více a pracují a sledují TV z delší vzdálenosti. Ono když dneska velká LED TV má spotřebu nějakých 30-50W, tak proč to nebrat. Já osobně mám notebook a připojuju ho k TV a přes bezdrátový set klávesnice a myši + DO je to neskutečný pohodlí. Všem kolem to doporučuji a všichni si to chválí
Aukro. Ale pozor co kupujete. Rozhodně nebrat ty nejstarší šmejdy. Mají mizerné barvy, pozorovací úhly, jsou neuvěřitelně pomalé a ještě mají vysokou spotřebu. Prostě technologie v LCD panelech hodně pokročily.
Hodně slušný monitor 19" 1280x1024 jsem před nedávnem na Aukru koupil za 500. Dokonce má nějakou PVA matrici, takže jsou tam mnohem lepší pozorovací úhly než na klasickém TN.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.