Nejste přihlášen/a.
Tak schvalne.
Notebook je kompaktni zarizeni, ktere jako celek funguje nebo taky nefunguje a kdyz se neco pokazi posila se do servisu cely a clovek je pak taky mesic bez pocitace. Tech "levnejch" notebooku , ktery se po roce vysypali jsem uz videl haldu, takze ta cenova hranice 20 tis. vychazi z prakticke zkusenosti. Mimochodem kolik z Vas si mysli, že mu ze servisu pošlou zpět notebook i s datama?
Jak tu nekdo zminoval dnesni notebooky skutecne byvaji site na miru Vistam, ale stale je nekolik kvalitnich znacek (neni tim myslena "taky znacka" ADVENT - donedavna jsem myslel ze je to jen čas Vánoční), ktere dodavaji notebooky vcetne perfektni podpory Windows XP
Oproti tomu Stolni PC je zarizeni, kde se za nepomerne mensi peniz da dosahnou daleho vetsich vykonu v porovnani s notebooky. Servisovatelnost je vyborna i po jednotlivych komponentech a proto zde v podstate neplati zadne cenové hranice. Jedina hranice je ta, kterou si sami stanovite, zpusobem pouziti pocitace, velikosti Vasi penezenky a případně touhou vlatnit neco rychlejsího než Váš soused
Vždy ale platí, že pokud tomu nerozumím, tak se jdu nejprve poradit k odborníkovi a nekoupím první klump, co mi podsunou v Penny Marketu za 10 litru. Na tom bysme se snad měli shodnout všichni, nebo ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.