Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AJ titulky k filmu Small Time Crooks

Od: fenford odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se poradit, nemohu nikde sehnat anglické titulky k filmu " Small Time Crooks".

Neporadil by mi někdo kde by se daly stáhnout?

Děkuji mockrát

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
10.01.14 22:21
hodnocení

0x

tu třeba

fenford
hodnocení

Tady jsem to zkoušel a stáhnul jsem nějaký soubor s příponou exe. To přeci nejsou titulky ne?

Poradíte prosím?

foo*

vidím, neklikejte na velký nápis download ale na menší co mají na jedné stránce podobu třeba jako : Small time crooks titulky anglicke

doplněno 10.01.14 22:37:

hlavně spíš záleží jakou verzi filmu máte, často krát je film nahrán v rozdílných velikostech a jednotlivě udělané titulky nemusí sedět k filmu

fenford
hodnocení

Zkouším to podle Vás, našlo mi to nějakou aplikaci.

Prosím nemůžete mi zde dát třeba printscreen na co přesně klikáte? Já se v tom moc nevyznám :(

Děkuji pěkně

foo*

tady jsem vám nahrál náhodně stažené titulky, nevím jakou verzi máte a nemusí tedy fungovat správně

fenford
hodnocení

Děkuji, titulky jsem přijal však nesedí mi s filmem.

Jak je prosím mohu stahovat? Neudělal by jste mi printcreen či nepopsali to detailněji?

Děkuji

foo*

první obrázek je kam klikat, druhý obrázek vás hodí na jinou stránku, tam vyčkejte chvilku a samo naběhne okno pro stažení titulků v zip nebo rar souboru.. zde

fenford
hodnocení

Děkuji, už mi to jde, jste hodní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]