Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit, nemohu nikde sehnat anglické titulky k filmu " Small Time Crooks".
Neporadil by mi někdo kde by se daly stáhnout?
Děkuji mockrát
Tady jsem to zkoušel a stáhnul jsem nějaký soubor s příponou exe. To přeci nejsou titulky ne?
Poradíte prosím?
vidím, neklikejte na velký nápis download ale na menší co mají na jedné stránce podobu třeba jako : Small time crooks titulky anglicke
hlavně spíš záleží jakou verzi filmu máte, často krát je film nahrán v rozdílných velikostech a jednotlivě udělané titulky nemusí sedět k filmu
Zkouším to podle Vás, našlo mi to nějakou aplikaci.
Prosím nemůžete mi zde dát třeba printscreen na co přesně klikáte? Já se v tom moc nevyznám
Děkuji pěkně
tady jsem vám nahrál náhodně stažené titulky, nevím jakou verzi máte a nemusí tedy fungovat správně
Děkuji, titulky jsem přijal však nesedí mi s filmem.
Jak je prosím mohu stahovat? Neudělal by jste mi printcreen či nepopsali to detailněji?
Děkuji
první obrázek je kam klikat, druhý obrázek vás hodí na jinou stránku, tam vyčkejte chvilku a samo naběhne okno pro stažení titulků v zip nebo rar souboru.. zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.