Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zachování poměru stran?

Od: patas24* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, kvůli jedné hře potřebuji nastavit zachování poměru stran, ale ňák mi to nejde. Jak to mám v AMD Catalyst Centeru nastavit abych mohl zaškrtnout políčko maintain aspect ratio (zachovat poměr stran) viz. screen. Nebo znáte nějakou jinou možnost jak to nastavit? Předem děkuji za odpověď.

Screen: imagehosting.cz/...

P.S Monitor mám připojený přes DVI jestli to nějak pomůže.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Zkusit zrušit zaškrtnutí u "Enable GPU scaling" nepomůže?

patas24*
hodnocení

Nene nepomůže to už sem všechno zkoušel :D

a nemáš nastaveno "roztažení" přímo v monitoru? Některé to umí, zvlášť ty s digitálním vstupem, jestli by tam nešlo nastavit "zachovat poměr stran". Můj monitor (DVI) toto nastavení nemá, ale možnost v ovládacím panelu grafiky mi funguje (nVidia)

patas24*
hodnocení

Tak sem prohledal i to nastavení monitoru, ale nikde sem to tam nenašel. Každpopádně moc díky za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]