Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzává mi prohlížeč

Od: zbynek1* odpovědí: 3 změna:

Při práci v mozile se mi stává že pokud kliknu na nějaký odkaz a přestanu hýbat myší tak se nic neděje. Pokud ale začnu myší jen jezdit po obrazovce tak se zase činnost rozjede. to samé při videu když hýbu tak hraje a když přestanu tak po chvilce pořestane...neví někdo kde hledat příčinu? mám pc 2.6 ghz a 2 gb ram

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si ten Firefox vyčistit - tedy mezipaměť a cookies. Mohlo by to pomoci.

Najdete to v nastavení Firefoxu. Zdravím!

doplněno 14.11.13 08:42:

Pokud se Vám zobrazuje nějaká hláška o instalaci nového procesoru, tak bych asi typoval na špatné chlazení procesoru, resp. asi by to chtělo použít novou teplovodivou pastu mezi procesorem a chladičem. Ale, jistý si nejsem a závada může být i jinde. Pokud jste vložil novou baterii do BIOSu, tak ho ještě nastavte na výchozí (default).

zbynek1*

tak cookies a mezipamět jsem vymazal s stále problém přetrvává. Nemá nějaká dobrá duše další tip? Ještě jsem si všiml že při každém spuštění pc píše že byl instalován nový procesor, napadlo mne vyměnit baterii biosu ale píše to stále... nevím jestli to má s tím nějakou souvislost.

praivo*

Zkus CCleaner a čištění bordelu i registrů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]