Nejste přihlášen/a.
Dobrý den řeším takový problém již 2 rokem se věnuji programování, grafice. a v tomto oboru hledám kolegy. jenom jedna otázka mi jasná není kde je sehnat? nevadilo by mi taky kdyby to byl někdo z USA, UK. anglicky umím, trošku také německy. Poradíte?
Internet musi byt plny diskuznich serveru, kde se lidi se stejnym zajmem schazeji. Jen natukej do Googlu "graphics programming discussion forum", pripadne to dopln necim presnejsim z grafiky, co delas a ono uz ti neco vypadne.
Urcite k praci pouzivas nejake programy, kolem nich jsou take velke komunity s diskuznimi servery, ... proste je toho strasne moc.
Dale me treba napada, ze jestli delas treba vyvoj nejakych specialnich grafickych programu (treba se zamerenim na jednoduche hry, nebo modelovani objektu nebo nizkourovnove programovani nebo ja nevim co, take dokazes na Googlu dohledat skupiny lidi,kteri maji presne ten samy zajem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.