Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou titulky srt k filmu avi

Od: krtekk23 odpovědí: 13 změna:
Mám takowej problém...nejsem moc počítačowě schopná...Jde o to že mám dwd a na tom cd je wíc filmů...jeden z filmů je my děti ze stanice zoo...w tý složce jsou titulky we formátu srt ale je to jako že ten počítač newí w jakým programu to otewřít...když pustim film nejdou mi tam ty český titulky dá...nemůže pls někdo poradit?
*klik*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nainstaluj si třeba program MV2 Player. Ten si s titulky bez problému poradí.
PS: Newím proč wšude wkládáš w místo v
PS2: cituji: "...mám dwd a na tom cd je..." A pak si má jeden vybrat.
vkládání dvojtého V nechápu. Asi se snaží ozvláštnit... působí to pak opravdu jako ve zwláštní... no nic.

hodnocení

0x
maji soubory stejny nazev a lisi se jen koncovkou? Pokud ano, pak titulky prehraje i Windows media player
No ale ty je tam píšeš taky :)

ale ve slově WINDOWS mají být. Jestli myslíš"zwláštní", tak to nechám pro moudré bez komentáře *smich*

lisak*
hodnocení

0x
ja neo dpovidam jenom se ptam jaka by to teda mela byt koncovka
Koncovka čeho?
různé titulky mají různé formáty, nejvíce kompatibilní je *.srt

lisak*
hodnocení

0x
koncovka tych titulku

jirkahorak*
hodnocení

0x
Na tohle jsem používal bsplayer a ten šel v pohodě

madhu
hodnocení

0x
Subtitle Processor 7.7. Subtitle editor for editing, repairing and translating subtitles for movies. Contains integrated movie and DVD player for easy synchronization of subtitles with the movie. Many simple and advanced editing functions.

lisak*
hodnocení

0x
nezna nkdo nakej program ktery zmeni format rmvb na avi ale natokovej ktery vyzaduje registraci a kdyz se nezaregistrujete tak vam to zmeni jen do poloviny
Nevím, jestli nějaký free najde. Podívej se zde:
google.cz/...
Koupit se jich dá spousta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]