Mám takowej problém...nejsem moc počítačowě schopná...Jde o to že mám dwd a na tom cd je wíc filmů...jeden z filmů je my děti ze stanice zoo...w tý složce jsou titulky we formátu srt ale je to jako že ten počítač newí w jakým programu to otewřít...když pustim film nejdou mi tam ty český titulky dá...nemůže pls někdo poradit?
Nainstaluj si třeba program MV2 Player. Ten si s titulky bez problému poradí. PS: Newím proč wšude wkládáš w místo v PS2: cituji: "...mám dwd a na tom cd je..." A pak si má jeden vybrat.
Subtitle Processor 7.7. Subtitle editor for editing, repairing and translating subtitles for movies. Contains integrated movie and DVD player for easy synchronization of subtitles with the movie. Many simple and advanced editing functions.
nezna nkdo nakej program ktery zmeni format rmvb na avi ale natokovej ktery vyzaduje registraci a kdyz se nezaregistrujete tak vam to zmeni jen do poloviny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.