Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové,můj problém spočívá v tom,že mi počítač chybně vyhodnocuje připojení HW.Krátce po zapnutí se ozve signál,že mohu bezpečně odebrat např.flešku a tu jsem připojenu vůbec neměl.Někdy se ten signál upozornění opakuje i vícekrát.Myslím si,že by to mělo být v nastavení USB portů ale nevím jak na to.Za podrobný postup při odstranění této závady předem děkuji.Jirka.
Dobrý den, ten podrobný postup bude asi i komplikovanější, protože je to zvláštní závada.
Je to PC nebo NTB? Jaký je to OS? Ten signál je okénko s hláškou (bublina)? Jak ty porty USB fungují po připojení flashky? Není prach ve zdroji PC? Zkoušel jste porty USB v BIOSu zakázat a opět povolit? Jak ta závada vznikla? Není chybové hlášení (otazník, vykřičník) ve Správci zařízení (u těch portů USB)? Flashka byla odpojena naposledy správně? Zkuste doplnit. Zdravím!
doplněno 13.11.13 20:32:Rozumím. Problém jste tedy našel a ovladače nejdou instalovat? A měl jste instalační CD OS WIN-XP v mechanice?
Myslím, že jsou na tom CD.
doplněno 13.11.13 22:04:jirkamatapat - ona se asi ta aktualizace nebo instalace ovladače povedla, ale změna se projeví až po restartu PC.
Já jsem ten restart předpokládal automaticky. Pokud již není ve Správci zařízení chyba, tak by to mělo být dobré.
Zdravím bene,je to PC s Win.XP SP3.Na spodní liště se mi objeví ikonka po kliknutí na ni se objeví hláška "bezpečně odebrat hardvare".Porty fungují normálně,po připojení flešky zazní takový signál.něco jako gong.A jde o to,že ten gong zaznívá i když žádnou flešku nepřipojuji .Kliknu na ikonu,objeví se hláška"bezpečně odebrat velkokapacitní paměťové zařízení USB-jednotky H,I,J,K.To provedu a mám načas klid. V Biosu jsem se nikdy nešťoural,takže nevím jak na to.Jinak flešky odpojuji vždy správně.Dík za odpověď.Jirka.
doplněno 13.11.13 20:03:Ve správci jsem našel velkokapacitní zařízení a je u něj žlutý trojúhelník s vykřičníkem.To bude asi ta chyba,jenže nevím co s tím.Pokusil jsem se nainstalovat nové ovladače,jak mi bylo v okně doporučeno,ale bez výsledku.
doplněno 13.11.13 21:48:Po restartu počítače trojúhelník s vykřičníkem zmizel,doufám,že to bude v pořádku.Chlapi,díky za rady.Jirka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.